Správy
Domov / Správy / Novinky spoločnosti / Ako sa vyhnúť chybám pri výbere pri výbere oceľových sudov.
autor: Admin Dátum: Jul 21, 2023

Ako sa vyhnúť chybám pri výbere pri výbere oceľových sudov.

Najprv určite objem oceľového bubna. Ak obsahuje kvapalinu, vypočítava sa podľa mernej hmotnosti výrobku, treba však ponechať 10 % priestoru, aby sa zabránilo prasknutiu oceľového bubna pri páde a deformácii a prasknutiu výrobku v dôsledku tepelnej rozťažnosti. Ak chcete uchovávať pevné látky, musíte požiadať výrobcu oceľového bubna, aby poskytol určitý objem oceľových bubnov na skúšobné naloženie a potom ich premenil na oceľové bubny s požadovaným objemom, ale musíte tiež nechať určitý priestor pre obloženie plastovými vreckami, aby sa zabránilo prasknutiu oceľových bubnov, keď vypadnú z tvaru. Ak chcete uchovávať produkty s nízkou teplotou varu, mali by ste plne zvážiť, že tieto produkty majú tlak pár pri určitej teplote a tlak pár kvapaliny sa zvyšuje so zvyšujúcou sa teplotou. Okrem toho je potrebné zvážiť teplotný rozdiel medzi teplotou plnenia produktu a maximálnou teplotou skladovania a prepravy, s ktorou sa môže oceľový bubon stretnúť po naplnení produktu, čo spôsobí objemovú expanziu produktu a spôsobí vnútorný tlak v oceľový bubon. Súčet týchto dvoch tlakov nemôže byť väčší ako povolený vnútorný tlak oceľového bubna, inak oceľový bubon praskne. Oceľové sudy môžu odolať vnútornému tlaku, podrobnosti nájdete v certifikáte o kontrole tovaru alebo sa poraďte s výrobcom oceľového suda. Ak je teplota plnenia používateľa vysoká, je potrebné zvážiť minimálnu teplotu na skladovanie a prepravu. Teplotný rozdiel spôsobí podtlak v oceľovom bubne, čo spôsobí nasávanie alebo zrútenie oceľového bubna, keď sa ho dotknete.

Po druhé, na určenie vnútorného povlaku môže používateľ poskytnúť rôzne vzorky vnútorného povlaku od výrobcu oceľového bubna na vykonanie testu kompatibility ponorením na viac ako 6 mesiacov a podobných podmienkach prostredia na skladovanie a prepravu, aby sa analyzovalo, či sa povlak zmenil a či pigment obsiahnutý v povlaku bol rozpustený. Potom môže užívateľ určiť a zvoliť vhodný typ vnútorného náteru. Výrobky s obsahom vlhkosti viac ako 5 % nie sú vhodné na balenie do oceľových sudov s epoxidovým fenolom, polytetrafluóretylénom alebo čistým fenolom. Na povrchu dosky bez vnútorného náteru je ochranná vrstva minerálneho oleja, venujte prosím pozornosť vplyvu na váš produkt. Oceľový bubon je ako základná surovina vyrobený z plechu valcovaného za studena. Pretože hrúbka plechu valcovaného za studena má chybu valcovania, oceľový bubon má zodpovedajúcu chybu hmotnosti. Počas výrobného procesu oceľových sudov sa v sudoch nevyhnutne vyskytnú pachy, preto by zákazníci mali venovať pozornosť ich výberu. Valec obloženia cievky uzavretého valca by sa mal určiť podľa produktu používateľa a mali by sa použiť rôzne materiály. Používateľ môže poskytnúť vložkové kotúče z rôznych materiálov od dodávateľa oceľového bubna na vykonanie testu kompatibility namáčania na viac ako jeden mesiac a za podobných podmienok prostredia na skladovanie a prepravu. Po analýze napučania a deformácie môže používateľ určiť typ materiálu podšívky, ktorý sa má vybrať.
Zdieľam:

Ozvite sa